Leo Josemanders (1947) uit Mill groeide op in een gezin met 15 kinderen. Op zijn 10e jaar kreeg hij zijn eerste accordeon omdat zijn tante vond dat hij muzikaal was.

En dat Leo muzikaal was en nog steeds is, zal bij velen bekend zijn. Ondanks dat hij enkele jaren beroepsmuzikant was en dat het liefste was gebleven, werkte hij totaal toch ruim 38 jaar bij de NRF in Mill. Hoe, wat en waarom, dat hoort u zondag 21 oktober in Uitgewerkt bij L.O.M. radio.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.