Arie Selten (1944) is een geboren en getogen Millenaar. Terwijl hij begon bij autobedrijf Verbruggen aan de Spoorstraat in Mill, kent bijna iedereen hem als verzekeringsagent van de Rabobank.

Die wisseling van baan kwam door een verwoestende brand van zijn ouderlijke woning aan de Krommendijk in 1970. Hoe, wat en waarom hoort u zondag 28 oktober bij L.O.M. radio. Want dan is Arie om 09.00 uur te gast in het radioprogramma Uitgewerkt.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.