Op initiatief van De Neije Krant en inmill.nl is er ook in 2018 weer een verkiezing Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert.

Dit initiatief wordt ondersteund door de gemeente Mill en Sint Hubert, het Ondernemers Collectief Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert en het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill. De winnaar zal op vrijdagmiddag 16 november tijdens een speciale RTV-uitzending bij de Lokale Omroep Mill bekend gemaakt worden.

Stemmen

Tot 27 oktober kon iedereen ondernemers aanmelden voor deze verkiezing. De 5 meest genoemde maar ook best beargumenteerde ondernemingen zijn nu genomineerd. Via inmill.nl kan iedereen een stem uitbrengen op de onderneming die volgens u zou moeten winnen. Deze uitslag telt als 1 jurylid mee. Hiernaast zullen nog diverse andere organisaties punten geven en zo zal uiteindelijk de winnaar van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2018 bekend worden.

Genomineerden

Teun de Bakker Wilbertoord
Marco werkt bij een bakker in Ottersum, maar daarnaast heeft Teun (Marco Teunissen) een eigen broodbezorgdienst in Wilbertoord en omgeving. Dit is heel belangrijk, zeker in een klein dorp als Wilbertoord waar geen winkel meer is. Zijn service is onmisbaar voor tal van inwoners.

De Lummel / Glaslokaal Langenboom
Deze ondernemers zijn heel ondernemend bezig en zetten zich ook heel erg in voor het toerisme in de gemeente. Ze staan open voor ideeën, werken graag met diverse partijen samen om zo de gemeente Mill en Sint Hubert nog beter op de kaart te zetten als een plaats voor het Goei Leven.

Verweijen ICT Mill
Dit jaar betrokken zij een nieuw pand aan de Wanroijseweg in Mill. Hiermee laten zij zien veel vertrouwen en plannen voor de toekomst te hebben. Een enthousiaste onderneming met oog voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Juwelier Optiek Verlinden Sint Hubert
Service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Dat zie, voel en merk je bij het betreden van de zaak. Dit is een bedrijf met een regionale uitstraling en aantrekkingskracht, een mooi bedrijf om in een kleine kern als Sint Hubert te hebben.

Grandcafé ’t Centrum Mill
Al vele jaren is ’t Centrum een goed adres voor een hapje en drankje. Maar de gezelligheid die je hier proeft geeft een gevoel dat je echt welkom bent. Ook is het prijzenswaardig dat zij, net als andere horecazaken de eigen deuren sloten om gezamenlijk het feest tijdens kermis Mill te verzorgen.

Breng uw stem uit via inmill.nl en zie ook komende week 6 november De Neije Krant. Want dan is er in het kader van deze verkiezing een prijsvraag waarmee u kans maakt op leuke prijzen!