Aanstaande zaterdag 3 november is het bij de Lokale Omroep Mill vanaf 20.30 uur tijd voor Telebingo.

Voor slechts 5 euro per bingokaart speelt u 5 rondes mee en maakt u per ronde kans op minimaal 50 euro aan prijzen. Telebingo wordt zowel op TV als radio (kabel en vrije ether) uitgezonden. Via Ziggo digitaal kanaal 45 is deelnemen ook mogelijk in de gemeente Grave, Cuijk, Boxmeer, Sint Anthonis, Landerd, Uden en Veghel. Maar ook via alle andere providers is de L.O.M. te horen en zien. Voor een overzicht van alle aanbieders zie www.lokaleomroepmill.nl.

Prijzen

Er zijn zaterdag 3 november naast geldprijzen ook cadeaubonnen te winnen van: Maarten Manders De Echte Bakker - 't Snuutje rijwielhandel - Plaza de Frietkraam - Delfino Pizzeria & Grillroom - Berends Bloemsierkunst - Steakhouse Don Kiesjot - Snackbar AnyTyme de Keizer - Grandcafé `t Centrum - The Florist - Albert Heijn supermarkt - Eten & Zo - De Molen van Mill - Haarsalon Haartrots in Wilbertoord en Kasteel Tongelaar.

Als extra prijzen geven we weg: een auto wasbon en een bon voor een belegd broodje van Shell Schimmel in Mill en een bowlingbon van Bowlingcentrum Erica.

Bingokaarten

Bingokaarten kunt u tot zaterdag 3 november 14.00 uur kopen bij:

  • Mill - Primera Schipperheijn Schoolstraat 39
  • Langenboom - Bakkerij Verkerk Dorpsstraat 33
  • Sint Hubert - Josina van Ras Jachthoornstraat 17
  • Wilbertoord - Siebers woonstoffen St. Josephplein 3

Bestellen via telefoonnummer 0485-455091 of de kaarten ophalen in de studio (Myllesweerd) kan ook op de dag van uitzending tussen 12.00 uur en 14.00 uur. U kunt dan ook kaarten bestellen waarbij de nummers op volgorde staan.

Telefonisch bestelde kaarten worden op de dag van uitzending tussen 14.00 uur en 16.00 uur (in de gemeente Mill en Sint Hubert) bij u thuisbezorgd. Kaarten per mail ontvangen kan ook, dit is makkelijk voor deelnemers buiten de gemeente Mill.

Meer weten? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.lokaleomroepmill.nl. Daar is ook het reglement van Telebingo te vinden.