Het Senioren Hobby Centrum-Mill is in september gestart met hobby Spaanse Taal, de belangstelling is dusdanig groot dat er behoefte is om met een tweede groep te gaan starten.

Het Senioren Hobby Centrum (SHC) - Mill is een organisatie die talent niet verloren wil laten gaan. Voor deze tweede groep zoeken wij een persoon (jong-oud-man-vrouw) die de Spaanse taal kan-wil doceren. Conversatie, dus communicatie, is ons doel.

We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om 1 of 2 keer per maand zijn- haar kennis met anderen te delen. Dagdeel en aantal uren in overleg.

Gelijk andere taal groepen bij het SHC (Engels-Frans-Duits) is het niet de bedoeling om in cursusverband les te geven. De deelnemers geven zelf aan wat men wil, en waar behoefte aan is.

Bent u die vrijwilliger (ook mooie uitdaging voor studenten!) die ons verder kan helpen, laat het even weten. In een persoonlijk gesprek (secr. Hans v Baal) kunnen wij u meer vertellen.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.seniorenhobbycentrum.nl en www.jeugdhobbycentrum.nl.