Bert de Jongh (1958) uit Mill ging als militair bij de luchtmacht met pensioen, maar vervolgde zijn functie als burger voor 2 dagen per week om een klus af te maken.

Welke klus, hoe hij als geboren en getogen Hagenees in Mill terecht kwam en wat hem trekt in de functie van voorzitter van Cultureel Centrum Myllesweerd, hoort u zondag 11 november. Want dan is hij te gast bij het L.O.M. radioprogramma Uitgewerkt.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.