Op initiatief van De Neije Krant en inmill.nl is er ook in 2018 weer een verkiezing Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert.

Dit initiatief wordt ondersteund door de gemeente Mill en Sint Hubert, het Ondernemers Collectief Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert en het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill. De winnaar zal op vrijdagmiddag 16 november tussen 12.00 uur en 17.00 uur tijdens een speciale RTV-uitzending bij de Lokale Omroep Mill bekend gemaakt worden.

Stemmen

Tot 27 oktober kon iedereen ondernemers aanmelden voor deze verkiezing. De 5 meest genoemde maar ook best beargumenteerde ondernemingen zijn nu genomineerd. Via inmill.nl kan iedereen tot 12 november een stem uitbrengen op de onderneming die volgens u zou moeten winnen. Deze uitslag telt als 1 jurylid mee. Hiernaast zullen nog diverse andere organisaties punten geven en zo zal uiteindelijk de winnaar van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2018 bekend worden.

Filmpjes

Deze week zijn korte interviews met de 5 genomineerden te zien bij de Lokale Omroep Mill. Ook op inmill.nl worden deze Tv-items geplaatst in de rubriek Video.

Genomineerden

Grandcafé ’t Centrum Mill
Al vele jaren is ’t Centrum een goed adres voor een hapje en drankje. Maar de gezelligheid die je hier proeft geeft een gevoel dat je echt welkom bent. Ook is het prijzenswaardig dat zij, net als andere horecazaken de eigen deuren sloten om gezamenlijk het feest tijdens kermis Mill te verzorgen.

De Lummel / Glaslokaal Langenboom
Deze ondernemers zijn heel ondernemend bezig en zetten zich ook heel erg in voor het toerisme in de gemeente. Ze staan open voor ideeën, werken graag met diverse partijen samen om zo de gemeente Mill en Sint Hubert nog beter op de kaart te zetten als een plaats voor het Goei Leven.

Teun de Bakker van hier Wilbertoord
Marco werkt bij een bakker in Ottersum, maar daarnaast heeft Teun (Marco Teunissen) een eigen broodbezorgdienst in Wilbertoord en omgeving. Dit is heel belangrijk, zeker in een klein dorp als Wilbertoord waar geen winkel meer is. Zijn service is onmisbaar voor tal van inwoners.

Juwelier Optiek Verlinden Sint Hubert
Service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Dat zie, voel en merk je bij het betreden van de zaak. Dit is een bedrijf met een regionale uitstraling en aantrekkingskracht, een mooi bedrijf om in een kleine kern als Sint Hubert te hebben.

Verweijen ICT Mill
Dit jaar betrokken zij een nieuw pand aan de Wanroijseweg in Mill. Hiermee laten zij zien veel vertrouwen en plannen voor de toekomst te hebben. Een enthousiaste onderneming met oog voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Winnaar

Vrijdagmiddag 16 november gaat Wethouder vd Boogaart op pad om de winnaar te verrassen. Dit alles is live te volgen via de Lokale Omroep Mill. Check voor frequenties of om wereldwijd live meet te kijken en luisteren www.lokaleomroepmill.nl.