Oh, oh, oh wat werd het Oh Oh 7 door de kandidaat prinsenparen lastig gemaakt om voortijdig het nieuwe prinsenpaar en nar van c.v. de Bokken te onthullen.

Met dank aan de enthousiaste medewerking van de 10 kandidaat prinsenparen wist Oh Oh 7 de aanloop naar de 10e van de 11e onder de aandacht te brengen en vooral levendig te houden. Dit keer helaas zonder resultaat voor Oh Oh 7 terwijl ze er al die tijd zo dichtbij waren. Ze zouden er haast narrig van worden. ;-)

In een volle zaal van café - zaal Difference namen we, na het zingen van maar liefst vijf carnavalsschlagers, afscheid van prins Han d’n urste en prinses Annemieke met hun adjudant Bram, hofdame Yvonne en nar Emmy.

Prins Han gaf aan dat hij, na “stage gelopen” te hebben bij de B-raad, toch heel erg graag bij de ex-prinsen wil gaan horen. Ondertussen werd Prinses Annemieke, na fanatiek speurwerk in de zaal, door de ex-prinsessen in de armen gesloten.

Het duo “Schup en Schoeffel” presenteerde, met enthousiasme en perfectie, hun nieuwe gardedans. c.v. de Bokken is supertrots op deze twee dames omdat we het komende carnavalsseizoen nog regelmatig van hun dansen mogen genieten.

Vorst Jurgen wist met de nodige humor de gehele avond aan elkaar te praten en in goede banen te leiden.

Tussen het zingen van de schlagers en het afscheid nemen van het prinsenpaar 2017 - 2018 met hun gevolg door werd in een ware afvalrace steeds duidelijker wie mogelijk als nieuwe prinsenpaar tevoorschijn zouden komen.

Om exact 11.11. uur was het moment daar:
Prins Mark (van Dijk) d’n twedde en zijn prinses Rianda (Claassen) zullen als 47e prinsenpaar van c.v. de Bokken samen met adjudant Emiel Nabuurs, hofdame Astrid Geurts en nar Jesse Swartjes de komende carnaval over ’t Bokkenriek in Sint Hubert gaan regeren.

Het prinsenpaar 2018-2019 en hun gevolg zal een receptie aangeboden worden op zaterdag 8 december in café - zaal Difference.

Een van de hoogtepunten in hun regeerperiode zullen de Pronkzittingen zijn. Deze worden gehouden op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2019 in het bokkentheater van de Jachthoorn in Sint Hubert waarbij “Engsele” op beide avonden hun schlager: “een, twee, drie recht zo die gaat”, ten gehore zal brengen. De zaterdagavond zal worden afgesloten met een afterparty met medewerking van ‘t Kreatief.

De pronkzittingcommissie is aan de slag om een gevarieerd programma samen te stellen voor het prinsenpaar met hun gevolg en u als publiek. De eerste aanmelding hiervoor zijn reeds binnen.

Mocht u nog interesse hebben om mee te doen aan de pronkzittingen en zo een bijdrage willen leveren aan een avond vol vermaak neem dan contact op met François v.d. Weem (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Audrey Pennings (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).