Zaterdagavond 1 december stond voor carnaval vierend Mill de jaarlijkse prinsenreceptie op het programma. In een goed gevulde theaterzaal van Myllesweerd werden prins Bram en prinses Renske volop gefeliciteerd met hun uitverkiezing.

Er was muziek, dans en de nodige mooie en humoristische toespraken. Maar de hele avond hing ook de vraag in de lucht, wie is het nieuwe boerenbruidspaar en wie is het 11e en dus jubileum jongkerpaar. Vele namen deden al langere tijd de ronde.

Boerenpaar

Als eerste verschenen boer Ties en boerin Anna. In het dagelijkse leven beter bekend als Gerard en Lydia Koetsier van Boxtel, wonende aan de Hoogveldseweg in Mill. Zij zullen op carnavalsmaandag in de onecht worden verbonden.

Jongkerpaar

Bram Nooijen en Jara Bens vormen het 11e jongkerpaar in ’t Germelaand. Het jongkerpaar werd 11 jaar geleden in het leven geroepen om de groep jongeren tussen 18 en 25 actief bij carnaval in Mill te betrekken. Gezien de vele jongeren in Myllesweerd en hun enthousiaste reacties bij de verschijning van dit jongkerpaar, slaat dit concept ook na 11 jaar nog steeds goed aan.

Meer

Check voor meer informatie over carnaval in Mill en een overzicht van het gehele carnavalsprogramma www.germelaand.nl.