Prins Mitch en Prinses Eva verschenen als speciaal Prinsenpaar op de Regionale zitting in februari 2018 in Mill (Foto: Cockie Kremers)

Stichting Carnaval Mill organiseert op vrijdag 22 februari 2019 opnieuw de jaarlijkse pronkzitting voor mensen met een verstandelijke beperking uit de gehele regio.

Gezien alle voorgaande jaren gaat de organiserende commissie er ook nu weer vanuit dat het een super gezellige en feestelijke avond zal worden. Deze start vrijdag 22 februari 2019 om 19.00 uur in de Theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en zal tot 22.30 uur gaan duren.

Tijdens deze regionale pronkzitting staan optredens op het showpodium, feesten, (mee)zingen en dansen voorop. Ook zal er nog een speciaal prinsenpaar verschijnen om de avond nog meer sfeer te geven. Samen met prins Bram en prinses Renske van ’t Gèrmelaand zal dit prinsenpaar tijdens de polonaise voorop gaan. Het belooft weer een avond te worden met allerlei verrassingen.

Natuurlijk zijn ook de winnaars van het blerlied de Professors aanwezig en tijdens de after party zal het dak eraf gaan samen met DJ Jack Roijendijk.

Heb je een leuke act en heb je zin om op deze avond een optreden te verzorgen? Dan kun je je nog aanmelden. Dit kan bij Francy Coppens door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten over carnaval in Mill en alle carnavalsactiviteiten? Like dan de Facebookpagina van ’t Gèrmelaand of zie www.germelaand.nl.