Zoals gebruikelijk organiseert Stichting Carnaval Mill ook dit jaar een pronkzitting voor alle mensen uit de regio met een verstandelijke beperking. Dit jaar staat dit te gebeuren op vrijdag 22 februari.

Het is in de theaterzaal van cultureel centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. De avond begint om 19.00 uur. Entree prijs is 3,00 Euro.

De optredens worden door de doelgroep zelf helemaal verzorgd. Dus wil jij alleen of met een groep meedoen op deze avond, dan kun je je hiervoor aanmelden bij: Francy Coppens. Het beste kan je dit doen via de mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het programma is elk jaar behoorlijk vol, dus wil je deelnemen? Laat dit dan tijdig weten.

Aan het begin van de show verschijnt er uit de doelgroep een eigen prinsenpaar. Zij zullen de hele avond voorop gaan bij alle polonaises. Ook krijgen alle gasten bij het binnenkomen van de feestzaal een presentje uitgereikt van Prins Bram I en Prinses Renske van ’t Germelaand. Elk jaar is dat weer een leuke verrassing. Ook is er tussen de optredens muziek, dus er kan volop gedanst en gehost worden. De Professors zullen ook aanwezig zijn om hun nieuwste carnavalsschlager te zingen voor alle aanwezigen.

Meer weten? Check de social media van Stichting Carnaval Mill of zie www.germelaand.nl.