Woensdag 20 februari is in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 de kaartverkoop voor de jongeren pronkzittingen in Mill. Dit is van 19.00 - 20.00 uur.

Kaartjes kosten voor kinderen 3,50 euro en voor volwassenen 5,- euro. Deze zittingen zijn op zaterdag 23 februari van 19.00 tot 21.30 uur en zondagmiddag 24 februari van 14.00 tot 16.30 uur.

Het wordt weer een avond en middag vol leuke acts, playback en dansjes. Er zijn maar liefst 18 optredens. Dit alles wordt verzorgd door de schoolgaande jeugd uit Mill. Dat alleen al is zeer bijzonder en heel leuk.

Ook zal de jeugdraad aanwezig zijn met de Hoogheden van de Foekepot, Jeugdprins Devin I, Jeugdprinses Anne en Narrin Maud. Maar ook de grote Prins Bram I en Prinses Renske zullen hierbij aanwezig zijn.

Uiteraard zullen de Elfjes en de Germerinnekes ook optreden, met een garde- en een showdans. Dus het worden weer leuke pronkzittingen. En de winnaars van het Mekkerlied, de Gekke Germen, zullen hun carnavalsschlager, wat doen we gek, wat doen we maf ook zingen.

Dus heel veel redenen om een bezoek te brengen aan onze altijd weer prachtige Jongerenzittingen.

Mocht je nog meer willen weten, neem dan een kijkje op onze website: www.germelaand.nl, of volg ons op Facebook en Instagram.