Foto: Cockie Kremers

Zoals jullie al in een eerder bericht hebben kunnen lezen, vinden de 3 pronkzittingen van Stichting Carnaval Mill, allemaal in één weekend plaats. Dat is van 31 januari tot en met 2 februari.

Elk jaar blijkt weer dat we in Mill barsten van het talent, want de pronkzittingen zijn van een heel hoog niveau. De avond is voor het publiek zeer gevarieerd: Mooie dansen, leuke stukjes en cabaret waarbij het publiek zich kostelijk vermaakt.

Ook bij de jeugdzittingen zien we elk jaar veel talentvolle kinderen optreden. Maar sommigen daarvan zijn inmiddels te oud om nog met deze pronkzittingen mee te mogen doen. Een idee zou zijn, om eens met de grote zittingen mee te doen. Maar ook als je nooit hebt meegedaan, en het lijkt je een uitdaging om dat toch eens te doen, grijp dan nu je kans. Elke act, met een groep, duo of solo, waarvan je denkt ‘dat wil ik de mensen uit Mill laten zien’ kan zich aanmelden.

Aanmelden? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..