Voor Prins Wiljan, Prinses Carmen en Nar Charles zijn de laatste weken als heersers van het Verkuskopperiek aangebroken want binnenkort zullen zij officieel aftreden.

Op zaterdag 9 november zal het nieuwe prinsenpaar en de nieuwe nar of narrin verschijnen. Met het vrijgeven van de eerste cryptische omschrijving ‘Het ijs is gebroken!’ is het speuren naar het 58ste prinsenpaar van de Verkuskoppe begonnen en komt de geruchtenstroom langzaam op gang.

Verschillende namen worden genoemd maar in deze vroege speurfase zijn de meningen nog erg verdeeld. Om de speurders een beetje op weg te helpen in de zoektocht worden er vanaf 16 oktober foto’s van potentiële prinsenparen op Facebook gezet.

Speurders, succes!

De komende weken zullen er steeds meer aanwijzingen bekend worden gemaakt die zullen helpen bij de zoektocht naar het prinsenpaar en de nieuwe narrin of nar. Wil je met de buurt, je vrienden, familie of ander samengesteld speurteam meedoen aan het speurspel voorafgaand aan en tijdens het prinsenbal van 9 november? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen omtrent het nieuwe prinsenpaar en de narrin of nar? Volg ons dan in de lokale media, op www.verkuskoppe.nl, via Facebook (CV de Verkuskoppe Langenboom en Prinsenpaar Verkuskoppe) en Instagram(@verkuskoppe).

Wordt vervolgd...