Wie oh wie gaan op 9 november Prins Wiljan en Prinses Carmen opvolgen? En wie gaat de plaats van Nar Charles innemen? Met het weggeven van de eerste cryptische omschrijving voor het prinsenpaar ‘Het ijs is gebroken!’ zijn de speurders al aan het denken gezet.

Zoals zo vaak het geval is met deze cryptische omschrijvingen: je ziet het of je ziet het niet en vaker nog denk je het te zien en ligt de gevreesde tunnelvisie op de loer.

Om iedereen een beetje op weg te helpen in de zoektocht naar de nieuwe prins en prinses, zal de prinsencommissie dit jaar alle potentiële prinsenparen met een officiële prinsenpaar-foto op Facebook en Instagram zetten. Vanaf 16 oktober komen er elke dag twee, één om 11.11 uur en één om 23.11 uur, op deze sociale kanalen.
Uiteraard is dat niet alles deze week!
Voor al jullie speurders die houden van cryptische omschrijvingen: omschrijving 2!
‘Hij is de prins op het witte paard voor haar.’

Vanaf 24 oktober kan er gestemd worden op de prinsenpoll op www.verkuskoppe.nl.
Naast het feit dat er weer een prachtpaar staat te popelen om het nieuwe seizoen te beginnen is ook een nar(rin) druk bezig met alle voorbereidingen. Hij of zij heeft zich tot nu toe vrijelijk door het dorp kunnen bewegen maar zal na het vrijgeven van de eerste hint:
‘Let it be.’ ook meer op zijn/haar hoede moeten zijn. Vanaf 24 oktober is ook de narrenpoll geopend!
Vanaf 26 oktober tot aan het prinsenbal zal er wekelijks tijdens de uitzending van de LOM een nieuwe aanwijzing volgen. Tevens zullen er voor de luisteraars exclusieve hints te verdienen zijn.
Speurders, zet ‘m op!
Wil je met de buurt, je vrienden, familie of ander samengesteld speurteam meedoen aan het speurspel voorafgaand aan en tijdens het prinsenbal van 9 november? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen omtrent het nieuwe prinsenpaar en de narrin of nar? Volg ons dan in de lokale media, op www.verkuskoppe.nl, via Facebook (CV de Verkuskoppe Langenboom en Prinsenpaar Verkuskoppe) en Instagram (#verkuskoppe).

Wordt vervolgd...