Het was een rustige week voor de Langenboomse speurders. Zo kon iedereen vanuit zijn/haar luie stoel zien wie er misschien wel prinsenpaar van het Verkuskopperiek zou kunnen worden!

Vanaf 16 oktober 23.11 uur kwamen er elke dag twee potentiële prinsenparen op facebook tevoorschijn. Compleet met naam, steek en kroontje zouden ze zo allemaal wel hèt prinsenpaar van Langenboom kunnen worden.

Om het de speurders nòg gemakkelijker te maken zullen er voor het weekend ook nog de bekende steken in de tuinen neergezet worden, met de nog bekendere vraag “woontiehier?”

De cryptische omschrijvingen voor het prinsenpaar zijn:
1) Het ijs is gebroken!
2) Hij is de prins op het witte paard voor haar.

Hier is de derde cryptische omschrijving voor het nieuwe prinsenpaar:
‘De Romeinen en Grieken wisten het al’

Ook voor de nieuwe nar(rin) hebben we vorige week de eerste aanwijzing gegeven:
1) Let it be.

Hierbij een tweede omschrijving die de hersenen weer kunnen laten kraken.
‘Dit jaar gaat het door.’

Zaterdag is de eerste uitzending van de LOM! Tijdens deze uitzending zal er een exclusieve hint te verdienen zijn, dus houd alle sociale kanalen in de gaten, wil je alles mee kunnen pikken!

Denk jij te weten wie het nieuwe prinsenpaar en/of de nieuwe nar of narrin wordt? Breng dan je stem uit op www.verkuskoppe.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen omtrent het nieuwe prinsenpaar en de narrin of nar? Volg ons dan in de lokale media, op www.verkuskoppe.nl, via Facebook (CV de Verkuskoppe Langenboom en Prinsenpaar Verkuskoppe) en Instagram (#verkuskoppe).

Volgende week meer...