De Professors wonnen het Blèrlied 2019, wie zijn hun opvolgers? (Foto: Cockie Kremers)

Zaterdagavond 9 november start om 20.30 uur in Myllesweerd in Mill het carnavalsseizoen van SCM ’t Gèrmelaand met de Blèravond.

Een muzikale, gezellige en spannende avond waarop de carnavalsschlager 2020 gekozen zal worden. Dat winnende nummer zal gedurende het hele carnavalsseizoen her en der (live) gezongen worden en tijdens carnaval zelf is het uiteraard vaak te horen in het Aldendrielpark. Aanmelden kan tot 6 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maar

Maar op deze gratis toegankelijke Blèravond is meer te beleven. Zo zullen Bram en Renske, prinsenpaar 2018 – 2019, officieel worden opgenomen in de club ex-prinsenparen, presenteren de GèrMills hun splinternieuwe dans en verschijnt rond 23.11 uur het nieuwe prinsenpaar van ’t Germelaand. De horeca is deze avond in handen van Grandcafé ’t Lagerhuis, licht en geluid is van Jack Roijendijk en DJ Sil Manders zal zorgen voor de juiste muziek tijdens de Blèravond en after party.

Meer

In november verschijnen verder in Myllesweerd ook nog alle andere carnavalshoogheden van ’t Gèrmelaand. Vrijdagavond 22 november organiseert de Foekepot namelijk vanaf 19.00 uur het Mèkkerbal. Dan wordt niet alleen de carnavalsschlager voor de jeugd gekozen, maar verschijnen ook de nieuwe jeugdheersers. Een dag later staat de prinsenreceptie op het programma. Op zaterdag 23 november kan vanaf 19.11 uur iedereen het nieuwe prinsenpaar feliciteren en aansluitend wordt het nieuwe boerenpaar en jongkerpaar bekend gemaakt. Reserveer ook deze data in de agenda.

Check voor nog meer nieuws en informatie rond carnaval in Mill de diverse Social-mediakanalen, like sowieso de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand en zie www.germelaand.nl.