Zaterdag 9 november verschenen prins André d’n urste en prinses Lenny (Verhoeven en Van Berlo) als het nieuwe prinsenpaar van de Verkuskoppe. Samen met nar Dennis (Verstegen) gaan ze als 58ste prinsenpaar dit carnavalsseizoen voorop.

Tijdens de spelavond voorafgaand aan de onthulling streden verschillende speurgroepen om de winst. De speurders waren dit jaar zeer fanatiek en hebben de kandidaat prinsenparen en potentiële narren goed in de gaten gehouden. Tijdens het ‘schot voor de boeg’ presenteerden de verschillende groepen op ludieke wijze wie zij dachten dat het nieuwe prinsenpaar en nar zouden worden. En dat er dit jaar fanatiek en grondig speurwerk is verricht, werd al snel duidelijk. Of alle speurneuzen ook nog eens met elkaar overlegd hadden, was niet helemaal duidelijk maar elke groep had het juiste paar en niemand had de nar geraden.

De lijfspreuk van het prinsenpaar “Carnaval en beton is waar we van houden, we gaan er een keihard feestje van bouwen!” Die lijfspreuk werd kracht bijgezet door maar liefst een twintigtal confettikanonnen. Het was een superstart van het nieuwe carnavalsseizoen.

Zaterdagavond 14 december wordt het enthousiaste prinsenpaar en hun nar een receptie aangeboden. Deze start om 19.11 uur in zaal D’n Bens. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd om de hoogheden te feliciteren!

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van het nieuwe prinsenpaar en hun nar? Volg hen dan in de lokale media, op www.verkuskoppe.nl, en via Facebook (CV de Verkuskoppe Langenboom en Prinsenpaar Verkuskoppe).