Zaterdag de negende van de elfde. Hét moment van de avond is daar. Het Grote Prinsenboek gaat open de aanwijzingen voor het Prinsenpaar en Nar/Narrin staan op de eerste bladzijde. Wie worden het dit jaar?

De avond is begonnen met het Schlagersbal. Met als deelnemers: De Ex Prinsen; Buurtschap de Grensmikkers, en de Vrienden van Wilbertoord Live. De Ex-Prinsen hebben het Schlagersbal gewonnen. Maar stonden hun eerste plaats, en daarmee de gereserveerde plaatsen voor de pronkzitting af aan de nummer twee: De Vrienden van Wilbertoord Live.

Er werden nieuwe leden geïnstalleerd voor de Raad van Elf. Helaas hebben ook een aantal leden afscheid genomen: Marcel en Regi Fleuren; Udo en Mariska Kuijpers; Aniek van der Cruijsen; Marja Derks en Nina Janssen. Bedankt voor jullie inzet, en natuurlijk hopen we jullie nog vaak te zien tijdens de carnavalsactiviteiten in het Klottenriek!

Daarna is het Grote Prinsenboek dicht gegaan voor Prins Toine, Prinses Wendy en Narrin Fleur.

Hun adjudanten hadden een fotocomplicatie van het afgelopen Carnavalsseizoen in elkaar gezet, en de vraag wie hen moest gaan opvolgen: Zo kwamen de hond van Fleur en de kinderen van Toine en Wendy voorbij.

Het spannendste moment van de avond is aangebroken: elf over elf. Het Grote Prinsenboek komt de zaal in. De speurders hebben eerder die middag de laatste aanwijzing gekregen, en stonden er nog enkele kandidaten op het lijstje.

Het boek gaat open, alle aanwijzingen welke op de eerste bladzijde staan worden door Vorst Willem voorgelezen en daar kwamen Prins Mark, Prinses Tanja en Nar Ian tevoorschijn!

Mark en Tanja zijn op zaterdagavond nog benaderd in de uitzending van de speurders, echter Nar Ian wist zich buiten het spoor van de speurders te houden.

Er werd nog doorgefeest tot in de kleine uurtjes, en daarna zijn er nog eieren geserveerd bij het kersverse Prinsenpaar.

Op zondag 10 november hebben de Heigalmers een serenade gebracht bij het nieuwe prinsenpaar, waarbij ook de nieuwe jeugdhoogheden aanwezig waren.

Op zaterdag 30 november wordt er bij Café Zaal Amanshof in Wilbertoord vanaf 16:30 een receptie gehouden. Voor familie, vrienden, bekenden en verder alle andere Klotstèkers en belangstellende. Iedereen is welkom!

Prins Mark; Prinses Tanja en Nar Ian. Namens alle Klotstèkers veel succes en vooral heel veel plezier gewenst komend Carnavalsjaar.

En zoals de lijfspreuk van Prins Mark luidt:

Met plezier, gezelligheid en muziek vieren we n geweldige carnaval in het Klottenriek!

Alaaf!