Het carnavalsseizoen 2019 / 2020 is alweer volop aan de gang. De Bokkenbladcommissie van carnavalsvereniging De Bokken is druk aan het werk om een mooi Bokkenblad 2020 te maken.

Om dit mogelijk te maken kunnen bedrijven en ondernemers adverteren en hiermee de carnavalsvereniging sponsoren. CV De Bokken organiseert hiermee o.a. ziekenbezoek, optocht, pronkzitting voor de bejaarden, kindercarnaval etc. Wellicht heeft al een van de leden contact met u gehad met de vraag voor sponsoring. Is dat niet zo en wilt u sponsoren of wilt meer informatie neem dan contact op met het Bokkenblad via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u nog leuke anekdotes, moppen, prietpraat of foto’s voor het Bokkenblad? Over de prins, prinses, hofhouding, uw buurman of over jezelf? Copy is van harte welkom.

Deel ze met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt!