Dat prins Pieter d’n twedde en prinses Yvonne van feesten houden en daarbij al snel hun “waardevolle eigendommen” kwijt raken is inmiddels wel duidelijk geworden. De eerste dozen frikadellen, kratten bier en taarten zijn inmiddels van “eigenaar” verwisseld.

Dit weekeinde, zaterdag 7 december, zal Prins Pieter d’n twedde en prinses Yvonne met hun gevolg adjudant Marc, hofdame Mariska en nar Niels, vanaf 18.11 uur, een receptie aangeboden door c.v. de Bokken in café – zaal Broers. Tijdens deze receptie zullen zij ongetwijfeld fijntjes aan hun “slordigheden” herinnerd worden. Daarbij zullen een flinke dosis energie en enthousiasme van het prinsenpaar en hun gevolg zorgen voor een geweldige sfeer in café – zaal Broers. Eens te meer een reden om tijdens het carnavalsgebeuren in Sint Hubert erbij te zijn.

Samen met de deelnemers is de pronkzittingcommissie er in geslaagd om een gevarieerd programma samen te stellen waarin zang, dans, buut en een verrassingsact niet zullen ontbreken. Pronkzittingen met nieuwe deelnemers maar ook “oude bekenden”. Deze worden gehouden op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari 2020.

U kunt er zelf getuige van zijn door een kaartje te kopen voor een van deze vermakelijke avonden geheel verzorgt door- en voor de inwoners van Sint Hubert en op de eerste plaats het prinsenpaar met hun gevolg.

Vrijdagavond, 17 januari, zal om 19.30 uur beginnen. In de loop van deze avond zal het boerenbruidspaar van c.v. de Bokken te voorschijn komen.

Op de zaterdagavond, 18 januari, is de aanvang 20.00 uur en zal de pronkzitting afgesloten worden met een “after party” met medewerking van “’t Kreatief”.

De verkoop van de entreekaarten (€ 11,- p.p.) is vanaf donderdag 2 januari 2020, tijdens de openingstijden, in de Jachthoorn.

Voor buurtschappen / groepen kennen we een korting op de entreekaarten toe. Elke 11e entreekaart is gratis. Buurtschappen / groepen kunnen zich hiervoor per mail melden bij Willy v.d. Wiel. Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de leden van de K.B.O. zijn vanaf 2 januari 2020, tijdens de openingstijden van de Jachthoorn, entreekaarten (€ 5,- p.p. voor de vrijdagavond 17 januari) verkrijgbaar.