Dat Coppens Warenhuis in Volkel het grootste aanbod carnavalsartikelen heeft is geen nieuws, dat weet iedereen in de wijde omtrek. Coppens heeft echter wel leuk nieuws op carnavalsgebied.

Op 10 en 11 januari wordt er een feestweekend georganiseerd voor alle carnavalsklanten.

De nieuwe collectie kleding wordt gepresenteerd op vrijdagavond 10 januari. Vanaf 18.30 uur zijn er diverse modeshows. Op de rode loper worden veel thema’s geshowd zoals steampunk, Peaky Blinders, super chique carnavalsjassen en nog veel meer. Het belooft een top avond te worden met dj, lekkere hapjes & drankjes en nog veel meer. Kom je kijken? Dan kun je ook nog van leuke kortingen profiteren! Coppens Carnaval is deze avond speciaal geopend tot 22.00 uur.

Op zaterdag middag wordt er een spektakel voor kinderen gehouden. Zij mogen de catwalk op in carnavalskleding en krijgen hiervan een foto. Op deze middag worden er 2 workshops schminken met Grimas gehouden. Om 13.30 uur workshop Stoere jongens en om 14.30 uur Lieve meisjes. Na afloop krijg je natuurlijk de gebruikte Grimas artikelen mee naar huis. Vooraf inschrijven voor deze workshops is gewenst en vol is vol.

Zo zie je, Het Coppens Carnavals weekend wordt een feest voor alle carnavalsklanten, groot en klein, in een groep of individueel. Carnavals groepen vanaf 10 personen krijgen altijd groepskorting bij Coppens. Dit weekend is de korting nog extra hoger. Alle vroege beslissers, ook die niet bij een groep zitten, kunnen dit weekend profiteren van 10% korting.

Kom je kijken naar de modeshow? Dan ben je welkom op 10 januari tussen 18.30 en 22.00 uur.

Kom je meedoen op de catwalk voor kinderen? Kom dan zaterdag 11 januari op de rode loper.

Wil je mee doen met een Grimas workshop? Schrijf je dan z.s.m. in.

Iedereen is welkom om deze dagen te komen kijken naar onze carnavalscollectie 2020.

Meer weten of inschrijven? Zie www.coppenswarenhuis.nl.