Foto: Cockie Kremers

Stichting Carnaval Mill concentreert dit seizoen 3 pronkzittingen in 1 weekend. Dat op vrijdagavond 31 januari, zaterdagavond 1 februari en zondagmiddag 2 februari.

De zittingen hebben ieder een eigen naam maar bevatten alle 3 hetzelfde volledige programma. De Première zitting op vrijdag 31 januari en de Gala zitting op 1 februari start om 20.00 uur. De Finale zitting op zondag 2 februari start om 15.00 uur. Dat alles in de Theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill.

Programma

Tijdens de pronkzittingen 2020 zijn er optredens van historicus Bennie Klein, Heddekkes, Bravro’s, WAD, Ex-prinsen, Los Amigos, Ex-prinsessen, Mien deBuut, Duk Zat, Jut en Jul, GèrMills, Elfkes, Gèrmerinnekes en Pretpakket (winnaars Blerlied). Presentatie is in handen van Marinus Verweijen, horeca doet café de Winkel en licht en geluid zal Roijendijk licht en geluid verzorgen.

Kaartverkoop

Op zondag 19 januari is de officiële kaartverkoop. Dat in café de Winkel aan de Hoogstraat 3. Deuren gaan om 15.00 uur open en om 17.00 uur start de kaartverkoop. Die middag zal tussen 15.00 uur en 17.00 uur al iedereen in de juiste sfeer gebracht worden voor de pronkzittingen en carnaval. Zo is er o.a. een optreden van het Pretpakket, is er een rad van avontuur waarmee diverse prijzen te winnen zijn die te maken hebben met de pronkzittingen en DJ Benzel zal zorgen voor de juiste muziek.

Meer

Meer weten over carnaval in Mill? Like dan de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand en zie www.germelaand.nl.