In het kader van de Nationale Voorleesdagen kwam Prinses Marloes van Ut Germelaand donderdag 23 januari voorlezen bij de peuters van kinderopvang Ikke en de kleuters van basisschool De LenS.

Marloes Peeters las geheel in stijl voor uit De Moppereend, het Prentenboek van het jaar. Ze wist met haar mooie stem zo’n tachtig kinderen te boeien. Van woensdag 22 januari t/m zaterdag 1 februari 2020 zijn de Nationale Voorleesdagen. Op heel veel plekken in Nederland lezen lokale helden en bekende personen voor aan kinderen om te laten zien dat ook zij voorlezen belangrijk vinden. Ook kindcentrum Ikke van Spring Kinderopvang en basisschool De LenS in Mill doen hier aan mee. Voorlezen stimuleert de fantasie van kinderen, vergroot de woordenschat, draagt bij aan taalgevoel en is bovendien heel gezellig.

Ook Spring besteedt veel aandacht aan de taalontwikkeling van kinderen. Dit is terug te zien in het activiteitenaanbod en in de programma’s waarmee kinderen spelenderwijs worden voorbereid op de basisschool. Kijk voor meer informatie op www.spring-kinderopvang.nl.