Aanstaande donderdagmiddag 30 januari is er voor alle medioren en senioren een speciale muzikale en humoristische middag in Myllesweerd.

Deze 11-Plussersmiddag start om 13.30 uur met koffie en cake, er is volop muziek door Ad Goossens waarop gedanst kan worden en ook zal Pietje de Grondwerker de lachspieren laten werken. Ook zullen de Ex-prinsen hun pronkzittingsact op het podium brengen en zal het Pretpakket hun carnavalsschlager 2020 zingen. Ad Heijs zal dit alles aan elkaar praten. De middag wordt rond 17.00 uur afgesloten met een lekker Brabants worstenbroodje.

Geen zin in dansen? Lekker buurten en genieten van de live muziek kan natuurlijk ook. Iedereen is deze middag van harte welkom.

Tickets

De toegang voor deze 11-Plussersmiddag bedraagt 7,50 euro. Tickets zijn verkrijgbaar bij Marietje vd Elzen aan de Leeuwerikstraat 9, Francy Coppens aan de Wanroijseweg 22a en Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Meer weten over de vele activiteiten in het carnavalsseizoen 2019 - 2020 in Mill? Like dan de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand en zie www.germelaand.nl.