Komde gij uit Brabant? Dan bende vast en zeker wellis bij Coppens gewist! Dan witte ok hoe veul ze hebbe! Das bijna nie normaal, mar tis echt woar!

De grootste collectie carnavalskleding van Brabant is te vinden in Volkel. Bij Coppens Warenhuis hebben ze twee hallen tot de nok gevuld met een gigantisch aanbod carnavalsartikelen. Het seizoen voor carnaval 2020 bij Coppens Warenhuis werd begin januari geopend met een modeshow. De allernieuwste trends en de klassiekers zijn weer in overvloed verkrijgbaar. Mix and match zelf je outfit bij elkaar of zoek het juiste thema voor jou.

Ze zijn er allemaal: Steampunk, sprookjes, dieren, landen of kleding uit vroegere tijden. Kies een standaard outfit, een kant en klaar kostuum, of doe andere ideeën op in de carnavalshallen van Coppens. Klein baby maatje of plussize? Alle maten en veel modellen hangen netjes gerangschikt, er klinkt muziek uit de speakers en er zijn voldoende paskamers. Zo kom je meteen in de juiste stemming.

Bij Coppens vind je ook alle accessoires en schmink die je nodig hebt om je outfit helemaal af te maken. Voor groepen vanaf 10 personen zijn er aantrekkelijke kortingen.

Coppens Warenhuis is in februari alle zondagen open tot carnaval. Elke week zijn er koopavonden. Kijk voor de tijden op de website. Parkeren is bij Coppens gratis. Kom je passen? www.coppenswarenhuis.nl