De meest uiteenlopende geruchten en roddels doen in ons mooie dorpje regelmatig de ronde. Deze week hoorden we dat de Bravro’s (brandweervrouwen) alles op alles zetten om het Songfestival naar Mill te halen. Hoe en wat? Daarover meer tijdens de pronkzittingen.

Optredens

Tijdens de pronkzittingen 2020 zijn er optredens van historicus Bennie Klein, Heddekkes (11e keer), Bravro’s, WAD, Ex-prinsen, Los Amigos, Ex-prinsessen, Mien deBuut, Duk Zat, Jut en Jul, GèrMills, Elfkes, Gèrmerinnekes en Pretpakket (winnaars Blerlied). Presentatie is in handen van Marinus Verweijen, horeca doet café de Winkel en licht en geluid zal Roijendijk licht en geluid verzorgen.

Data

Stichting Carnaval Mill concentreert dit seizoen 3 pronkzittingen in 1 weekend. De zittingen hebben ieder een eigen naam maar bevatten alle 3 hetzelfde volledige programma. De Première zitting op vrijdag 31 januari en de Gala zitting op 1 februari start om 20.00 uur. De Finale zitting op zondag 2 februari start om 15.00 uur. Dat alles in de Theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Of en zo ja voor welke zittingen er nog kaartjes beschikbaar zijn is op te vragen bij SCM-secretaris Francy Coppens via tel. 06 - 20 82 88 08 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten over carnaval in Mill?

Like de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand en zie regelmatig de site www.germelaand.nl.