Foto: Cockie Kremers

Tijdens de première pronkzitting op vrijdag 31 januari maakten Jut en Jul de Millenaar van het jaar 2019 bekend. Sinds 2006 verrassen Johnny de Man en Corné Kremers elk jaar iemand met de titel Millenaar van het jaar.

Iedereen kan daarvoor kandidaten aanleveren. De Millenaar van het jaar is iemand die zich inzet voor de Millse gemeenschap en bijdraagt aan het realiseren van een nog betere leefbaarheid en samenleving in Mill.

Tijn van Dijk

Tijn van Dijk is een jongeman (28 jaar) die midden in de Millse samenleving staat. Hij is als ondernemer actief met zijn eigen bedrijf op het gebied van ontwerpen van de meest uiteenlopende grafische zaken en betrokken bij 0485-events. Maar daarnaast als vrijwilliger actief bij tal van organisaties. Hij was voorzitter en bestuurder van JC de Wissel en kartrekker van het Freerail festival, durfde het aan om samen met diverse lokale horecaondernemers Mill at the park over te nemen en er een groot jaarlijks succes van te maken. Maar is ook een belangrijke inspirator en verbindende factor bij het vernieuwde centrale carnaval en kermisfeest in Mill. Daarnaast is hij actief platform lid bij Ontdek Mill. Hij is een verbinder en weet daardoor partijen gezamenlijk naar een hoger niveau te brengen. Hij is een voorbeeld voor vele jongeren en laat zien hoe je met enthousiasme gezamenlijk mooie zaken voor elkaar kunt krijgen in Mill.

Millenaren van het jaar

Voorgaande jaren werden Paul Moors (2006), Willy Tijssen (2007), Jan vd Wiel (2008), Jan School (2009), Arie van Melis (2010) en René Teunesen (2011) benoemd tot Millenaar van het jaar. Corry en Piet Toonen werden Millenaren van het jaar 2012, het brandweerkorps van de gemeente Mill en Sint Hubert kregen deze titel voor 2013, Marietje vd Elzen werd Millenaar van het jaar 2014, Edd Verheijen van 2015, Hans Derks van 2016, Silvia Willems van 2017, Erwin van Gemert werd Millenaar van het jaar 2018 en Tijn van Dijk mag zich vanaf nu Millenaar van het jaar 2019 noemen.

Millenaar van het jaar 2020 aanmelden? Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..