Foto: Kira Deckers

Op zaterdagavond 15 en zondagmiddag 16 februari wordt in de theaterzaal van Myllesweerd in Mill de jeugd- en jongerenpronkzitting gehouden.

Wil je nog deelnemen met een act, neem dan contact op met de organiserende commissie om te checken of er nog ruimte is in het programma. Mail daarvoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kaartverkoop voor deze jeugdzittingen is op woensdag 12 februari. Van 18.00 uur tot 19.00 uur zijn dan kaartjes verkrijgbaar bij Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Voor kinderen kost een kaartje 3,50 euro en bezoekers van 17 jaar en ouder betalen 5,- euro.

Op zondag 16 februari is het (na de jeugdzitting in Myllesweerd) om 18.11 uur tijd voor de receptie van de jeugdheersers van ’t Gèrmelaand. Op 22 november verschenen jeugdprinses Evy (Beerendonk) en narrin Jenna (Olivier) als nieuwe heersers over de Foekepot. Iedereen kan deze 2 enthousiaste jeugdheersers komen feliciteren. De toegang bij deze receptie is uiteraard helemaal gratis. De receptie start om 18.11 uur en duurt tot 20.00 uur.

Meer weten over alle activiteiten rond carnaval in Mill? Like dan de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand en zie www.germelaand.nl.