Stichting Carnaval Mill telt tal van eigen evenementen en activiteiten. Deze worden georganiseerd door uitsluitend vrijwilligers en dat in diverse commissies.

Elke commissie is verantwoordelijk voor de eigen activiteit en is via een van de commissieleden vertegenwoordigd in het Algemeen Bestuur van SCM ’t Gèrmelaand. Op die manier maken inwoners samen carnaval in Mill en is er een brede groep inwoners actief betrokken.

Hulp altijd welkom

Binnen alle organiserende commissies is altijd ruimte voor enthousiaste en gedreven extra helpende handen. Spreekt een van de activiteiten in ons carnavalsseizoen je aan, stuur dan een mailtje naar de betreffende commissie (zie het overzicht in de rubriek contact) of mail naar onze secretaris en we nemen zsm contact met je op.

Vacatures

Maar we zoeken ook gericht naar een aantal vrijwilligers. Dat zijn o.a.:

Dansinstructrice GerMills
Als SCM ’t Gèrmelaand hebben we zowel kleine dansmariekes, iets grotere en we hebben de GèrMills. Deze GèrMills brengen elk jaar een show- en gardedans. We zoeken een instructrice die deze enthousiaste meiden van de GèrMills de show- en gardedans wil leren en er samen met de GèrMills voor het komende seizoen weer wat moois van wil maken.

Carnavalsoptocht
Voor onze grote carnavalsoptocht op carnavalszondag zijn we op zoek naar extra juryleden en hulp bij de Alaaf!After party op het Marktplein.

Meer

Meer weten over deze en andere vacatures en mogelijkheden als vrijwilliger actief te zijn binnen carnaval vierend Mill? Zie de Vacaturebank op www.germelaand.nl.