Foto: Raymond Roelofs

Ondanks het minder mooie weer kan Stichting Carnaval Mill en de lokale horeca terugkijken op een geslaagd carnaval 2020.

Jong en oud wist zich prima te vermaken in het Aldendrielpark. Van de start op vrijdagavond met de sleuteloverdracht aan de jeugdheersers van onze gemeente tot en met de sluiting op dinsdagavond was het in 4 verschillende locaties in het park volop feest. Of men nu gezellig wilde buurten in café de Steek, hossen in de Gèrmestal, uit je dak gaan in Buurvrouw Janssen of carnaval met veel anderen samen wilde vieren in de Feeest!tent, alles was mogelijk. Regelmatig waren er live-optredens en ook kon men de inwendige mens versterken bij de snackwagen.

Reacties

Terwijl bij sommigen de carnavalskleding van dit jaar nog in de was zit, is SCM ’t Gèrmelaand en Horeca Mill al voorzichtig bezig met de evaluatie en na te denken hoe het in 2021 nog beter en mooier kan. Hierbij zijn ook de reacties van alle bezoekers aan carnaval 2020 in Mill meer dan welkom. Want carnaval is immers een feest wat je niet alleen samen viert, maar wat je ook samen moet organiseren en vorm moet geven. Daarom: hebt u zaken waarvan u denkt dat zou anders of beter kunnen, laat het dan weten. Uiteraard kunt u ook aangeven wat beslist moet blijven omdat het helemaal te gek was. Mail dit alles dan naar:

  • SCM ’t Gèrmelaand via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Horeca Mill via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog nagenieten van carnaval 2020? Like en bezoek dan de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand.