Nog tot eind april kunt u kandidaten aanmelden die u graag zou zien als Prinsenpaar van ’t Gèrmelaand 2020 - 2021.

In deze Coronatijd is het wellicht lastig voor te stellen, maar er komt een tijd dat we weer polonaises kunnen en mogen lopen, samen kunnen hossen, samen kunnen feesten en samen kunnen genieten van de Blèr- en Mèkkeravond, pronkzittingen, optochten, boerenbruiloft en alle andere carnavalsactiviteiten in Mill.

Maar wie zou in het komende carnavalsseizoen voorop moeten gaan en de scepter moeten zwaaien over alle Gèrme? Laat dit voor eind april weten aan de Prinsen Begeleidingscommissie. Deze wordt rond de keuze van het nieuwe prinsenpaar gevormd door Angelien en Geert Manders en Kristel en Jan Beelen. Hierbij hebben ze assistentie van een geheime commissie. Binnen deze commissie komen alle namen aan de orde die vanuit de diverse commissies worden ingestuurd maar ook worden alle andere Gèrme uitgenodigd hun favoriete kandidaat of kandidaten door te geven.

Stuur een mailtje met de naam of namen voor eind april naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..