Afgelopen maandag 15 juni jl. kwamen een beperkt aantal leden van Carnavalsvereniging de Klotstèkers bij elkaar. Tijdens deze vergadering zijn de eventuele aangepaste plannen voor de komende carnaval besproken en hebben we na 24 jaar afscheid genomen van Willy van de Ligt als bestuurslid.

Willy was de afgelopen 24 jaar als bestuurslid zeer actief betrokken bij Carnavalsvereniging de Klotstèkers. Als vereniging konden we altijd een beroep op Willy en zijn vrouw Mia doen. Even iets regelen voor de pronkzitting, iets ophalen bij de Nishut, een vergadering over de ouderen brunch enzovoorts enzovoorts. Beide waren ze ook bij alle activiteiten (zowel werken en feesten) betrokken.

Terugkijkend op zijn lidmaatschap in het bestuur is Willy terecht trots op de doorstart van de jeugdcarnaval in Wilbertoord. Samen met anderen heeft hij altijd veel aandacht gehad voor de toekomst van de carnaval. Tegelijkertijd had Willy ook altijd oog voor veranderingen die aan de traditie verbonden zijn. Een mooie herinnering is ook zijn rol bij het 44 en 55 jubileum en de prettige samenwerking met collega bestuursleden en clubgenoten in al die jaren. Mooie herinneringen, veel bijzondere momenten.

De afgelopen jaren is Willy benoemd tot Ere-lid van Carnavalsvereniging de Klotstèkers en was hij in 2017 Klot van het jaar. Om hem te bedanken heeft de club hem een etentje aangeboden met Mia, kinderen en kleinkinderen. Gelukkig blijft Willy nog bestuurslid bij de ex-prinsen, we zullen hem nog regelmatig tijdens carnavalsactiviteiten treffen.