Al tientallen wagentjes uit het hele land van Cuijk hebben zich opgegeven voor het #optochtje. Deze miniatuurcarnavalsoptocht wordt zondag 14 februari uitgezonden op Omroep Land van Cuijk.

Behalve veel gezinnen zijn er ook heel wat carnavalsverenigingen die zich opgegeven hebben. Zo hebben o.a. CV de Hanen uit Ledeacker, de zelfkant uit Haps, de Bellebloazers uit Rijkevoort en de Klotstèkers uit Wilbertoord zich al opgegeven om mee te doen met hun prinsenwagentjes.

Maar ook bijvoorbeeld de commissie Elfkroegentocht uit Cuijk zal meelopen in het #optochtje! Natuurlijk als loopgroep!

Het is nog steeds mogelijk om je op te geven. Maandag 25 januari zal de optochtcommissie de aanmeldingen gaan verwerken. Vanaf zaterdag 30 januari worden de wagentjes bij de deelnemers opgehaald. Dus iedereen heeft nog een week om te bouwen!

Het is ook mogelijk eigen muziek aan te leveren wat bij jouw wagentje afgespeeld wordt. Je hoeft dus niet zelf een geluidsinstallatie op je wagentje te bouwen. De maten van het wagentje zijn wel belangrijk. De kar mag 40 cm lang zijn, 25 cm breed en maximaal 35 centimeter hoog.

Wil je meer informatie? Kijk dan op de facebookpagina van het #optochtje of bezoek de website www.debellebloazers.nl. Opgeven kan ook via mail. Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt een opgaveformulier.