Jaarlijks geeft de burgemeester van de gemeente Mill en Sint Hubert enkele dagen de sleutels van de dorpen aan Prins carnaval. Nu er alleen jeugdprinsen zijn hebben de hoogheden van Sint Hubert, Langenboom en Wilbertoord besloten dat burgemeester Walraven toch echt wel een paar dagen vakantie verdiend!

Hij heeft een heel bijzonder jaar achter de rug. Vorig jaar was carnaval het laatste grote feest voordat corona het land op z’n kop gezet heeft. En na een jaar zwoegen mag burgemeester Walraven even lekker achter de pc. Dan kan hij in de diverse dorpen meedoen met de online activiteiten en houden de jeugdhoogheden de dorpen in de gaten.

Omdat er geen jeugdhoogheden in Mill zijn uitgeroepen zullen de hoogheden van Sint Hubert, Wilbertoord en Langenboom ook samen zorgen dat in Mill alles op rolletjes loopt.

Prins Giel, Prinses Maud, Narrin Jinte en vorst Koen van de Klotstèkers roepen samen met hun gevolg alle inwoners van Wilbertoord op om af te stemmen op www.twitch.tv/deklotstekers op vrijdag 12 februari om 19.00 uur.

Prins Stan, prinses Resa en Narrin Evy van de Verkuskopkes zullen ook natuurlijk te zien zijn. Zij hopen dat ook alle inwoners van Langenboom mee kijken naar de sleuteloverdracht.

Prins Tijn, prinses Lise en nar Jasper van de Bokken en 't Kreatief uit Sint Hubert willen aan hun dorpsgenoten laten zien hoe zijn zullen strijden om de sleutel echt te verdienen.

Want hoewel we dit jaar niet in het gemeentehuis of in een grote tent in het park zijn, de hoogheden zullen hun sleutel niet zomaar krijgen van de burgemeester.

Dus pak je laptop, tablet, telefoon of smart tv en stem vrijdagavond 12 februari om 19.00 uur af op www.twitch.tv/deklotstekers voor een digitale sleuteloverdracht!