Deze carnaval is er ook voor de jeugd in de gemeente Mill en Sint Hubert van alles te doen. Ze kunnen natuurlijk meedoen met alle challenges zoals de @instapolonaise en de #onesiefie. Of met krijtjewijk of het versieren van je voortuin.

Maar de Klotstèkers hebben en geweldig interactief programma voor jeugd opgezet. Dagelijks wordt er om 16.00 uur via www.twitch.tv/deklotstekers een live uitzending verzorgd.

Jeugd kan via whatsapp zelf meedoen in de uitzending. Diverse artiesten doen mee aan de live programma’s. Zo komt zaterdag CV Opsmuk langs. Ze hebben dit jaar als groepje vrienden bedacht om een hit te gaan scoren en daarmee live bij Omroep Brabant te komen in 3 uurkes vooraf.

En het is ze gelukt, ze komen dit weekend ook bij Omroep Brabant in de uitzending. Maar dus ook bij de Klotstèkers op Twitch. Ze hebben een leuke challenge voor de kinderen uit de omgeving en presenteren natuurlijk ook hun nummer “De dinosaurus die courgette eet”.

Zondag komt Zanger Bas live optreden. Vorig jaar stond hij nog in de feesttent in het Park in Mill. Maar nu kunnen alle jongeren uit het Land van Cuijk meezingen via twitch! En ook zondag zijn er weer fantastische prijzen te winnen voor de kijkers.

Voor de uitzending van maandag heeft DJ Maarten de Groot samen met de hoogheden wat voorbereid! Ook dit beloofd weer een hele gave uitzending te worden. Maandag zal er weer een mooie mix zijn tussen plezier, challenges en prijzen!

Dinsdag hebben we enkele heel speciale gasten. Helemaal uit Limburg zijn de Geboende Goldwings ingelogd om hun feestgevoel met ons te delen. Deze band bestaat nog maar enkele jaren. Maar op Spotify en Youtube staan al heel wat hits klaar om beluisterd te worden. Ook de Geboende Goldwings hebben heel wat uitdagingen voor de jeugd in petto!

De organisatie van de liveshows heeft ook mooie prijzen weten te regelen voor de kijkers thuis. De jeugd die mee doet aan uitdagingen en het gefeest via Twitch maakt dagelijks kans op 3 x 10 euro playstore of i-tunes/appstore tegoed. En voor andere uitdagingen en activiteiten van de klotstekers zijn nog veel meer prijzen beschikbaar.

Dus kijk tijdens carnaval elke dag om 16.00 uur naar www.Twitch.tv/deklotstekers.