Beste Verkuskoppe, na de eerste sollicitanten te hebben gepubliceerd is de sollicitatiedrang pas goed op gang gekomen. Vele paren én ook individuele kandidaten hebben gesolliciteerd met uiteenlopende redenen. Hierbij worden grenzen opgezocht en al dan niet overschreden.

De stroom sollicitanten is zo groot dat de prinsencommissie overweegt een sollicitatieprocedure op te starten voor extra bezetting van de commissie.

Komende week gaat de prinsencommissie op huisbezoek voor de 2e ronde, om uiteindelijk een juist prinsenpaar te kunnen presenteren op 13-11 in de Misse. Deze bezoeken zijn te volgen op de Facebook-pagina van CV de Verkuskoppe.

Hieronder nog een selectie van kandidaten met hun competenties:

1) Tom en Marina: Na reclame op 2 smarts van T. Arts auto’s komt er u ook reclame op de prinsenwagen. De prinsencommissie heeft het in overweging tegen welke voorwaarde.

2) Maurice en Silvia: De ex-speurder gaat er nu vol voor om de speurders het zo moeilijk mogelijk te maken.

4) Eric en Angela: Als de buurman solliciteert doe wij ook mee.

5) Dorus Albers: Is ervan overtuigd dat hij zich wel door de sollicitatieprocedure heen praat. Heeft zeker enige ervaring opgedaan met de pronkzittingen.

6) Juan-josé en Angelique: Na Braziliaans en Langenbooms carnaval nu een Spaanse invloed. Als het maar geen stierenrennen wordt!!!

7) Wouter en Eva: Deze Prins wil all-inn gaan deze carnaval.

8) Melvin en Liza: Op carnavalsdinsdag de steek op beviel hem uitstekend, dus nu op naar een heel seizoen.

9) Bram en Hanneke: zusje solliciteerde, broerlief ook.

10) Noud en Patricia: Deze prinses doet het niet alleen goed op de CDA-lijst, ook hiervoor vinden ze zich geschikte kandidaten.

11) Dennis en Monique: De éérste Prins Cuppen, wordt de hoogste tijd!

Weer 11 nieuwe kandidaten. Welke kandidaat zou het worden. Komende tijd weten we meer.

Ook voor de nar(rin) is het een spannende tijd, maar voor de Prinsencommissie is het nu al een aanwinst, want deze nar(rin) is geregeld het zonnetje in huis!

Namens CV de Verkuskoppe
De Prinsencommissie