Zoals jullie weten zijn we als CV de Bokken in Sint Hubert in volle afwachting van wie ons zal voorgaan in het komende carnavalsjaar. De afgelopen dagen was het extra spannend, omdat de ontwikkelingen omtrent corona dagelijks veranderden. We willen onze evenementen op een veilige en verantwoorde wijze organiseren, en aan de geldende regelgeving voldoen. Dit vraagt om een zorgvuldige afweging. Deze afweging heeft ertoe geleid dat we ons Prinsenbal gaan houden, morgen, 13 november vanaf 14:00 uur bij Broers. Onze huidige prins treedt af om 15:00 en onze nieuwe prins zal om 17:11 tevoorschijn komen.

Hierbij zijn er een aantal zaken waar rekening mee gehouden wordt: er wordt gecontroleerd op een geldige QR-code; geen live muziek van onze hofkapel; naleven van de geldige regelgeving en het opvolgen van aanwijzingen van het personeel. Daarnaast willen we benadrukken dat het ieders eigen verantwoordelijkheid is om ons prinsenbal te bezoeken.

Hiermee willen we in ieder geval een start maken met ons programma en ons prinsenpaar in de gelegenheid stellen zich als zodanig bekend te maken. Uiteraard weten we nog niet hoe de rest van ons programma verloopt. Hiervan stellen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte via de bekende kanalen.