Foto: Bianca Hendriks

Op zondagmiddag 14-11-2021 zijn de nieuwe jeugdheersers van de Verkuskoppe Langenboom onthuld! Het was na de aangescherpte coronamaatregelen nog even spannend of alles gewoon door mocht gaan. De middag vond dit keer plaats in ‘afgeslankte’ vorm, met alleen de Langenboomse jeugd, maar het feest was er niet minder om! De ouders en andere belangstellenden konden via livestream op afstand meegenieten.

Allereerst werd er afscheid genomen van jeugdprins Stan, prinses Resa en narrin Evy. De spanning werd opgebouwd, en even later verschenen onder luid gejoel onze nieuwe jeugdheersers: Prins Lars (Verhoeven), prinses Maud (Verstraten) en narrin Rezi (Geurts). Hun lijfspreuk voor dit jaar luid: ‘Carnaval bij Cafe de Misse voor de eerste keer. Wij zorgen voor een te gekke sfeer!’ En dat hebben ze meteen waargemaakt want de kinderen hebben de rest van de middag samen lekker kunnen feesten.

Hopelijk kan dit drietal deze te gekke sfeer nog vaak neerzetten. De Verkuskôpkes hopen op een mooi carnavalsseizoen waarin lekker gefeest kan worden.

Vanwege de aangescherpte maatregelen is het Verkusbal voor de volwassenen van zaterdag 13 november uitgesteld. Afhankelijk van het verloop van de maatregelen zal er een ander moment gekozen worden om het nieuwe prinsenpaar en hun nar(rin), het boerenpaar en hun getuigen, en de superverkuskop te onthullen.