Beste Klotstèkers en Klotstèkerinnen, de carnavalstraditie is ook bij de Klotstèkers in Wilbertoord, niet meer weg te denken. In verband met de huidige corona maatregelen en zorgen, zal de carnaval ook dit jaar minder uitbundig zijn. Zo hebben we eerder onze prinsenreceptie al naar een later tijdstip verzet en zullen de pronkzittingen dit seizoen, niet op hetzelfde tijdstip en of in de bekende vorm plaatsvinden. Dit jaar zal er geen boerenpaar uitkomen, wel een Klot van ’t jaar!

Samen met onze (jeugd-) hoogheden en de vele commissies gaan we in overleg om per activiteit te kijken, op welke manier we een aangepast programma kunnen presteren. Uiteraard volgen we hierbij de ontwikkelingen rondom corona op de voet.

Het positieve nieuws is de contract verlening van Prins Johann d’n Urste, Prinses Mieke en Nar Tom. Ze zullen ook volgend seizoen in de polonaise voorop gaan!

Onze jeugdcommissie heeft ervaring met prachtige online activiteiten voor de jeugd. Ook dit jaar wordt gewerkt aan ’t Optochtje, #krijtjewijk, Klotstèkers Twitch TV en meer. Vooral voor de jeugdhoogheden wordt dit desondanks een vet programma.

Om iedereen goed op de hoogte te houden van het laatste carnavalsnieuws, starten we binnenkort weer met een nieuwe serie van ‘CB Late Night’, kom dat zien! En blijf ons volgen via het Willy’s Venster, Wilbertoordonline, de Carnavalskrant en de sociale kanalen.