Met alle coronabeperkingen tot vorige week, was 25 februari weer bijna alles mogelijk. Daarom had de Huiskamer Mill een carnavalslunch georganiseerd voor hun regelmatige bezoekers van De Huiskamer in wijkgebouw de Wester. Gezellig samen eten en allemaal verkleed natuurlijk. Inderdaad, om iets leuks op te zetten of aan te doen werd heel goed gehoor aan gegeven en met de carnavalsmuziek op de achtergrond zat de stemming er snel in. Voor de leukst verkleedde hadden we een presentje, zie foto.

De vrijwilligers van De Huiskamer hadden er weer alles aan gedaan om een gezellige middag neer te zetten. Met de start van de lunch voorzien van een heerlijke erwtensoep en roggebrood, waarop katenspek of boerenzult en een toetje na, kon de middag niet meer kapot en werd er nog gezellig gekaart, een spelletje gedaan of geknutseld.

De Huiskamer hoopt voor hun gasten na die eenzame coronatijd weer iets leuks geboden te hebben. Houdt de Neije Krant in de gaten want we bieden regelmatig een lunch voor eenieder die wil maar ook regelmatig is daarvoor of erna een extra activiteit.