Op zaterdagavond 12 november start in zowel Langenboom, Mill, Sint Hubert als Wilbertoord het nieuwe carnavalsseizoen.

In Sint Hubert en Wilbertoord hebben de heersers van het Bokkenriek en het Klottenriek contractverlening gehad. De speurders uit deze dorpen gaan dit jaar op zoek naar hun nieuwe boerenparen. In Mill en Langenboom zullen de speurders van de Germe en van de Verkuskoppe wel op zoek gaan naar hun nieuwe prinsenpaar. De zoektochten naar al deze hoogheden bekijk je live via prinsenspeuren.nl.

Vanaf dit seizoen zullen de uitzendingen van de speurders live via internet plaatsvinden vanwege het stoppen van de Lokale Omroep Mill (is samengegaan met Omroep Land van Cuijk). Tijdens drie zaterdagmiddagen zullen de carnavalsverenigingen uit Langeboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord live uitzenden via youtube. Je volgt de livestream ook via live.prinsenspeuren.nl  

De eerste uitzending is zaterdag 29 oktober vanaf 14.00 uur. De Bokken starten als eerste met hun speurwerk. Om 15.00 uur volgen dan de Verkuskoppe die opgevolgd worden door de Germen om 16.00 uur. Als laatste zullen de Klotstèkers te zien zijn vanaf 17.00 uur. De tweede en derde uitzendingen zijn op zaterdag 5 en 12 november. En zou er dan duidelijkheid zijn bij de diverse speurders? Zij kunnen je hulp prima gebruiken. Kijk en help dus tijdens deze uitzendingen.

Meer info over deze speciale uitzendingen met speurders lees je op www.prinsenspeuren.nl.