Via de socials worden er al verschillende filmpjes afgespeeld en gedeeld. Zowel door de prinsencommissie als door de speurders gemaakt! Sommige zijn al meer dan 708 keer bekeken.

Nog twee weken voor alle speurders om te ontdekken waar het prinsenpaar woont en wie de functie van nar(rin) op zich zal nemen. De vijf filmpjes op facebook staan strak van de hints, de filmpjes blijven komen, overdag of ’s nachts, geen moeite te groot. 

De prinsencommissie wil vieren dat er ook nog mensen de krant lezen en deze tekstuele stukjes worden daarom ook voorzien van (verdekte) hints! Nog even en iedereen zal weten welke prins en prinzes feest gaan vieren in het Verkuskopperiek. En natuurlijk met ‘hun’ nar of narrin voorop, want deze hoeft het nooit alleen te doen. Over ruim twee weken weten we het! Op 12  november, bij Tis wèr Verkusbal in De Misse in Langenboom!

Op zaterdagmiddag 29 oktober, 5 november en 12 november tussen 16:00 en 17:00 uur zullen de Langenboomse speurders in een online uitzending live gaan speuren. Daarbij zullen ze de kandidaat prinsenparen en narren/narrinnen aan de tand voelen en ook zullen live reporters de weg op gaan om verdachte situaties nader te onderzoeken. De link naar de live uitzendingen zal t.z.t. worden gedeeld. Houd in de tussentijd Facebook (CV de Verkuskoppe Langenboom en Prinsenpaar Verkuskoppe) en Instagram (#verkuskoppe) in de gaten voor de laatste nieuwtjes rondom het nieuwe prinsenpaar van de Verkuskoppe en wat de speurders allemaal ontdekken!