Zaterdag 12 november start ook in Mill weer een compleet nieuw carnavalsseizoen. Na 2 keer niet echt carnaval gevierd te kunnen hebben zoals we dat in Mill gewend zijn, ziet het er naar uit dat dit voor 2022 - 2023 weer gaat lukken.

Als eerste zal op zaterdag 12 november zowel het prinsenpaar als jongkerpaar verschijnen. Het programma start om 19.30 uur. De ceremonie voor verschijning van het prinsenpaar en jongkerpaar start om 21.45 uur. Er is muziek van de Party Criminals, Toeternietoe en er zijn optredens van o.a. de GerMills. Dit is een avond die je niet mag missen en een fantastisch feestelijke start zal zijn voor een mooi carnavalsseizoen.

Vrijdagavond 18 november start de Foekepot om 19.11 uur het carnavalsseizoen voor de jeugd met de Mekkeravond. Jeugdprins Pieter (v.d. Weem), jeugdprinses Dirkje (Verweijen) en narrin Sterre (Spronk) verschenen vorig jaar al en mogen nog een jaartje het jeugdcarnaval aanvoeren.

Een dag later, zaterdagavond 19 november zal vanaf 18.11 uur de receptie gehouden worden van het nieuwe prinsenpaar. Ook het jongkerpaar wat op 12 november verschenen is kan dan gefeliciteerd worden. Aansluitend aan deze receptie zal het nieuwe boerenpaar verschijnen wat op carnavalsmaandag in de onecht verbonden zal worden. 

Zowel d’n Anvang op 12 november als het Mekkerbal op 18 november en prinsen- en jongkerreceptie van 19 november zal gehouden worden in Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Toegang is gratis.