Na een jaar waarop er op de valreep Carnaval gevierd kon worden, met veel positieve reacties vanuit de Klottenstal, staat er weer een mooi programma gepland voor het aankomend carnavalsjaar.

Prins Johann, Prinses Mieke en Nar Tom hebben een jaar bijgetekend, Daarom zal tijdens de opening van het carnavalsseizoen het nieuwe Boerenpaar verschijnen. 

De speurders zijn enkele weken geleden begonnen om met behulp van de aanwijzingen het nieuwe Boerenpaar te ontmaskeren. Bij wie zijn de klompen gepoetst en staat de poffer klaar? Zullen de speurders het bij het juiste eind hebben.. Of blijven ze uit het zicht van de speurders? Volg op zaterdag 5 en 12 november tussen 17 en 18:00uur live de speurders via www.prinsenspeuren.nl

Het carnavalsprogramma begint met het jeugdprinsenbal op vrijdagavond 11 november om 19.00uur in de Wilg. Deze avond zullen de Jeugdhoogheden verschijnen. Een dag later, op zaterdagavond 12 november start het Boerenbal in Café/Zaal Amanshof om 20.30uur met in het begin van de avond: Arian Compen met grappen vanuit de ton. Hij is o.a. in 2016 finalist geweest bij het Keiebijters Kletstoernooi. Waarna rond 23.11uur het nieuwe Boerenpaar zal verschijnen. 

Op zondag 13 november zullen de Heigalmers om 13.00uur een serenade brengen bij het kersverse Boerenpaar.

Na de vele indrukken die de (jeugd)hoogheden zullen krijgen, is op zaterdag 26 november de mogelijkheid om hen te komen feliciteren. Vanaf 17.00uur vind de jeugdprinsenreceptie plaats gevolgd door, omdat er vorig jaar geen prinsenreceptie geweest is, de receptie voor de ‘grote’ hoogheden.

Tot ziens in het Klottenriek!