Het aftellen naar het nieuwe carnavalsseizoen is nu echt begonnen! Op zondagmiddag 13 november is het groot feest voor de jeugd in Langenboom want dan worden de nieuwe jeugdhoogheden bekend gemaakt.

Op het jeugdprinsenbal zullen Prins Lars, prinses Maud en narrin Rezi hun stokje doorgeven aan de nieuwe jeugdheersers van ‘t Verkuskoppenriek! Zij hebben het afgelopen jaar een superleuke tijd gehad. Het seizoen was vanwege corona kort maar krachtig en samen met de jeugd van de raad hebben ze het Langenboomse carnavalsvuurtje goed brandend gehouden. 

Maar hoe gaat het nu verder? De spanning stijgt onder de jeugd want wie oh wie zullen binnenkort achter de vermomming tevoorschijn komen? Via social media (Instagram jcvdeverkuskopkes) zullen wat hints verschijnen zodat het “speuren” naar de nieuwe jeugdhoogheden kan beginnen! In elk geval is er al een bericht voorbij gekomen waarin wordt gezegd dat er blauwe rook is…

Het programma begint om 14:30 uur bij café De Misse in Langenboom, en zal duren tot 18:30 uur. De nieuwe jeugdheersers zullen worden onthuld, en de dansgarde groepen zullen de nieuwe dansen laten zien waarvoor ze de afgelopen maanden zo hard geoefend hebben. Daarna barst het feest los en kan er gehost en gedanst worden, samen met het prinsenpaar, de nar(rin) en hun jeugdraad! Ook zal er lekkers te koop zijn in de snoepkraam. 

De zaal is open vanaf 14:00 uur, en het is voor iedereen gratis toegankelijk. Dus familie, vrienden kennissen, zowel binnen- als buitendorps, wees allen welkom om er samen met onze jeugd een knallend feest van te maken!