Dan is het alweer november, de maand dat het Carnavalsseizoen eindelijk weer gaat losbarsten.

Om te beginnen op zaterdagavond 12 november, omdat Prins Johann, Prinses Mieke en Nar Tom nog een jaar de hoogheden van het Klottenriek blijven, zijn we benieuwd welk borenpaar rond de klok van ‘elf-over-elf’ onthult gaat worden. 

De speurders hebben enkele weken terug de eerste aanwijzing voor het nieuwe boerenpaar ontvangen, en in de uitzendingen van de speurders, te volgen via www.prinsenspeuren.nl een tweede en derde aanwijzing. 

De aanwijzingen op een rijtje:

1. “Op het eerste gezicht een beetje een omgekeerde wereld.”
2. "Hem zie je steeds minder haar steeds meer.”
De derde aanwijzing bleek een voorwerp te zijn: een verstekbak.

Komt het nieuwe boerenpaar in beeld? Of weten ze buiten het zicht van de speurders te blijven? Je kunt de foto’s van de kandidaat boerenparen bekijken op de Facebookpagina van de Speurders van de Klotstèkers.

Tijdens de uitzending op zaterdag 12 november, zijn de speurders tussen 17.00uur en 18.00uur te volgen. Hierin wordt ook de vierde en laatste aanwijzing bekend gemaakt. Zie je iets verdachts ? Laat het dan vooral weten aan één van de speurders.

Maar er staat meer te gebeuren

Tijdens het Boerenbal komt aan het begin van de avond tonprater Arian Compen ons verblijden met grappen vanuit de ton. Hij is onder andere finalist geweest bij het Keiebijters kletstoernooi.
Café zaal Amanshof is geopend vanaf 20.30 uur. Entree is gratis.

Op zondag 13 november zullen de Heigalmers om 13.00 uur een serenade brengen bij het nieuwe boerenpaar. Hierbij zullen ook de kersverse jeugdhoogheden, verschenen tijdens het jeugdprinsenbal van vrijdag 11 november, aanwezig zijn.

Tot ziens op zaterdag 12 november in het Klottenriek!