Foto: Bianca Hendriks

Op 12 en 13 november zijn de nieuwe hoogheden van de Langenboomse carnaval onthuld. Bij CV De Verkuskoppe zwaait prins Woud d’n urste met de scepter, samen met zijn prinses Marijn en nar Koen.

Hun lijfspreuk ‘Met ons als prinsenpaar is feesten een must, pakken wij na de carnaval onze rust’ leven ze in elk geval goed na. De afgelopen weken tijdens de gezellige prinsenrecepties van de Germen, de Klotstekers, de Smouzen en de Bokken hebben ze eindelijk in het echt ervaren wat het is om prinsenpaar en nar te zijn. Er is veel gedanst, gezongen, gefeest en vooral genoten. Het smaakt hen naar meer en dat belooft wat!

En ook bij de jeugd gaat een feestelijk trio voorop in de polonaise met als doel het carnavalsseizoen van het Verkuskopperiek tot één groot feest te maken. Jeugdprins Mart, jeugdprinses Nikki en jeugdnar Sep kunnen er wat van samen. Hun lijfspreuk luidt: ‘Wij lopen deze carnaval samen vooraan, het liefst met heel Langenboom achter ons aan!’. Om dit te laten gebeuren zijn veel mensen nodig, allemaal tegelijk in een ruimte. Dit moet te regelen zijn, want…

Op zaterdag 17 december wordt deze hoogheden een receptie aangeboden en iedereen is uitgenodigd om hen persoonlijk te komen feliciteren. De receptie voor de jeugd start om 17.11 uur, de receptie voor de volwassenen start om 19.11 uur. Alles vindt plaats in samenwerking met café De Misse in de zaal van De Wis. Na het officiële gedeelte is er een after party met DJ tot in de late uurtjes.

Graag tot dan!