Met een goed gevoel wordt teruggekeken op de opening van het Langenboomse carnavalsseizoen en de prinsenreceptie.

Met De Wis/Café De Misse als nieuwe locatie en een nieuwe invulling van het programma is aangetoond dat het carnavalsvuurtje volop brandt in het Verkuskopperiek en er een geweldige club mensen paraat staat om ook de komende weken een mooi programma neer te zetten. 

De pronkzittingen zijn daar een goed voorbeeld van. Deze vinden plaats in het weekend van 10 en  11 februari. De vele deelnemers brengen een gevarieerd programma met humor, muziek, zang en dans. Een tipje van de sluier kunnen we alvast oplichten: Zo zien we ook dit keer Sander, Marc en Dorus op het podium en zij zullen iets vertellen over Langenboom, met veel humor en bombarie zoals we dat van hen gewend zijn. Marga en Twan staan in de ton en zullen op geheel eigen wijze hun buut ten gehore brengen. Yvonne en Emma zijn als duo terug van weggeweest en zorgen voor een vrolijke noot en ook het stuk van Pascal en zijn mannen zal op de lachspieren van het publiek gaan werken. De Mooie Vrouwen doen weer hun uiterste best en de dansmariekes zullen naast hun gardedans ook hun showdans laten zien. De muzikale opluistering wordt verzorgd door de Amigo’s uit Langenboom en kapel M4 uit Boekel. Kortom, een gevarieerd programma voor ouderwetse entertainment en gezelligheid.

De pronkzittingen vinden plaats in De Wis en starten op vrijdag- en zaterdagavond 10 en 11 februari om 19.45 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur. De Krasse Knorren Zitting vindt plaats op zaterdagmiddag 11 februari om 13.00 uur. De zaal is open vanaf 12.30 uur. 

De kaartverkoop start vandaag, woensdag 11 januari om 19 uur in De Wis. Daarna zijn kaarten te verkrijgen via Café De Misse, Peter en Esther van Schijndel (06-46817737) en Wally en Ellen Hendriks (06-39322073). Een kaartje kost 11 euro (inclusief garderobe). Bij de Krasse Knorren Zitting wordt tevens een kopje koffie/thee met een plakje cake geserveerd.