Het duurt nog ongeveer drie weken voordat het carnavalsfeest losbarst maar de bewoners van Zorgcentrum Aldenhorst in Mill zijn op zaterdagmiddag 20 januari al helemaal in de stemming gebracht.

Hun eigen prins Jan, vergezeld door zijn dansmariekes en familie als raad, heeft met zijn proclamatie de carnavalsmiddag geopend. Vervolgens heeft carnavalsvereniging De Verkuskoppe onder leiding van prins Woud, prinses Marijn en nar Koen een programma voor de bewoners verzorgd. Carnaval is een feest voor jong en oud en dus waren ook alle groepen dansmariekes van de partij, om hun dans te laten zien. Er werd een gedicht voorgedragen over moeders schort en er was een loterij waarbij mooie prijzen te winnen waren. De leden van de carnavalsvereniging hebben als slotstuk een muzikale medley verzorgd waarbij de armen in de lucht en de handen enthousiast op elkaar gingen, ook bij verschillende bewoners. Het was een leuke middag waar volop van is genoten. Voor de leden van De Verkuskoppe was het alvast een mooi opwarmertje voor de pronkzittingen die in het weekend van 10 en 11 februari in Langenboom georganiseerd worden. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Voor informatie over het programma en verkoop van kaarten kun je contact opnemen met Ellen en Wally Hendriks (06-39322073) en Esther en Peter van Schijndel (06-46817737). Tevens kunnen er kaarten bij de Misse worden gekocht.